User menu

Mazda CX-5 2016, gran potència

Un SUV compacte amb frontal i llandes redissenyats i disponible amb el motor SKYACTIV de Mazda

Mazda CX-5 és sinònim de tot un referent per a la marca. El Mazda CX-5 2016 segueix assenyalant el camí a través de nous avenços, molts dels quals s’observen amb un simple cop d’ull. Com el disseny renovat amb materials de qualitat i canvis atractius que el doten d’un caràcter atlètic. El frontal inclou una graella davantera moderna amb cinc lames horitzontals i embellidors que casen perfectament amb els fars antiboira. Marcada prominència que s’afegeix al caràcter refinat que li atorguen unes llandes d’aliatge de 19 polzades.

Confort de luxe
L’habitacle transmet la potència d’un SUV, amb un aprofitament més que eficient de l’espai. El Mazda CX-5 2016 presenta una tapisseria en cuir blanc o negre, així com tela negra, a més d’acabats que es fonen amb un panell d’instruments i una alta consola del terra. Mentre que amb opcions com el fre d’estacionament elèctric és possible obtenir una sensació d’espai més àmplia. Una distribució ergonòmica en què la posició del conductor disposa d’un punt de visió de la carretera alt i ampli. A la part del darrere, hi ha molt espai i un maleter amb 503 litres, ampliable a 1.620 litres amb els seients abatuts.

Múscul i dinamisme
Però quan anem més enllà de l’aparença sòlida del cotxe, descobrim que si sedueix per fora, tampoc es queda enrere a l’interior. La joia de la corona és la gamma de quatre potents motors SKYACTIV amb relacions de compressió extremes. Així mateix, inclou una transmissió automàtica o manual de sis velocitats, sense oblidar la tecnologia superior de Mazda i-stop o el fre regeneratiu i-ELOOP, amb el qual es pot estalviar combustible. Elements que se sumen a un pes mínim de 1.315 kg, gràcies a la tecnologia SKYACTIV de xassís i carrosseria, per dotar de múscul i dinamisme el model Mazda CX-5 2016.

Segur i connectat
Aquest vehicle tampoc escatima en seguretat. La seva àmplia gamma d’innovadores tecnologies de seguretat activa i-ACTIVSENSE així ho demostren. Entre aquestes destaca el sistema Smart Full Led, amb quatre blocs de LED per a cada far, que es poden controlar de manera independent per augmentar la visibilitat mentre es condueix de nit. I com que els nous temps demanen una connectivitat a l’alçada, la companyia Mazda presenta el sistema de bord MZD Connect per a telèfons intel·ligents. Així és possible ampliar les funcions de Bluetooth, correu electrònic i altres amb el telèfon mòbil, o fins i tot disposar de diferents funcions de control amb mans lliures o de reconeixement de veu.

 

 

5 places
Dimencions:

4.555 x 2.142 x 1.670 mm
Maleter: 503 litres
Motors:
4 disponibles, també 2.5 l. SKYACTIV 192 CV