User menu

Saint George’s School

Una escola del segle XXI compromesa amb l’excel.lència

30 anys d’experiència oferint una educació basada en la immersió lingüística en anglès dirigida per docents nadius

Atenem personalment cada un dels nostres alumnes des de que inicien l’escolaritat fent una immersió en llengua anglesa a Educació Infantil, mantenint un seguiment progressiu per a l’adquisició de competències bàsiques durant l’Educació Primària, ampliant i consolidant aprenentatges en l’etapa d’Educació Secundària, per a cursar un Batxillerat de molta qualitat que els oferirà la possibilitat de poder continuar la seva formació professional amb plenes garanties.

La innovació educativa és constant. Es parteix de l’alumne com a centre del procés d’aprenentatge i es plantegen projectes multidisciplinaris, propostes educatives multinivells,  atenció a les Altes Capacitats i classes en grups reduïts que permeten un desenvolupament global i personalitzat.

Entenem els nostres alumnes en tota la seva globalitat i l’educació del Saint George’s School inclou propostes artístiques de teatre, música i art i un complet programa d’Educació física, esports i natació en àmplies instal·lacions d’última generació. Sense descuidar en cap moment una educació en valors que afavoreix l’apoderament i el desenvolupament de intel·ligència emocional dels alumnes en un entorn acollidor i segur.

Constantment el centre amplia i renova el seu equipament per a poder incorporar programes educatius que inclouen: projectes STEAM, el pensament computacional, la robòtica i la utilització de recursos tecnològics i digitals a tots els nivells.

Durant 30 anys hem desenvolupat un Projecte Educatiu revalidat pels èxits que a diari recullen els nostres alumnes en les participacions a múltiples concursos i en els exàmens externs (Selectivitat, exàmens de Cambridge, DELF, valoracions de Competències Bàsiques, etc.).

Els canvis actuals, la inquietud dels professionals i la dedicació als nostres alumnes  ens motiven cap a una millora constant.

 

C/ Josep Pla 4-6

Urbanització Fornells Park.

17458 Fornells de la Selva (GIRONA)

Tel. 972 47 60 65

Fax. 972 47 66 69

info@saintgeorgeschool.es

www.saintgeorgeschool.es