User menu

Col·legi Shalom

Ensenyem a pensar des del cor

La Fundació Educativa ACI – Col·legi Shalom és un centre concertat per la Generalitat de Catalunya amb una trajectòria de més de cent anys, ubicat al cor de la ciutat de Barcelona, Rambla de Catalunya 83, on s’imparteixen tots els nivells educatius des de P3 fins a 2n de Batxillerat. Va ser fundat per la Congregació Religiosa de les Esclaves del Sagrat Cor de Jesús el 1913.

Atenció individualitzada amb un equip docent implicat i accessible

Al Col·legi es prioritza l’atenció a l’alumne, protagonista de la nostra feina. Amb un tracte familiar i proper se l’acompanya en el seu procés d’ensenyament i aprenentatge. Un equip docent implicat en la seva feina i accessible a l’alumnat i a les seves famílies.

Projecte plurilingüe

Es prioritza l’aprenentatge de l’Anglès en diferents matèries i activitats, es realitzen intercanvis i estades a l’estranger, i també s’aprèn el Francès com a segona llengua estrangera. Oferim el Batxillerat Internacional.

Innovació educativa

L’escola treballa fent ús de les noves metodologies, els treballs per projectes, el treball des de les intel·ligències múltiples, el treball cooperatiu, robòtica, entre d’altres.

També es fa ús de les noves tecnologies, de l'ordinador per a l'alumne/a, les pissarres, llibres i materials digitals a totes les aules, tablets, snappets...

Compromesos amb les necessitats socials

Una escola cristiana catòlica en la qual vivim els valors de l’evangeli fent vida el missatge de Jesús.

Es fomenta la participació en campanyes solidàries, cada curs es treballa un Projecte de la Fundació Proacis, els alumnes realitzen tasques de voluntariat, es col·labora amb la Marató de TV3 i d’altres entitats.

L’escola participa en el projecte d’escoles + sostenibles conscienciant a tota la comunitat educativa de la necessitat de tenir cura del nostre entorn i de la natura.

Participació i implicació de les famílies

Una escola on les famílies tenen un paper molt actiu. Organitzen campanyes, concerts, shows solidaris...

Una escola que potencia l’aprenentatge artístic, el teatre, la música i els esports

L’alumnat participa en moltes activitats que volen fomentar els aprenentatges artístics, com els concerts de Nadal, els musicals, les obres de teatre, els certàmens literaris, les lligues de debat. El curs passat la nostra escola es va proclamar campiona del concurs de debat organitzat per la Universitat de Barcelona. També l’àmbit esportiu es potencia amb diferents equips que participen en les competicions escolars.

I amb uns bons resultats acadèmics

Els nostres alumnes superen amb èxit les diferents proves externes, també la Selectivitat, i surten amb una bona preparació acadèmica i humana per afrontar nous reptes.