User menu

Escola Sant Feliu

Desenvolupament harmoniós de les facultats de l’alumne

L’Escola Parroquial Sant Feliu està situada a Cabrera de Mar, entre Mataró i Vilassar de Mar, en un entorn natural privilegiat i, alhora, molt ben comunicada (a prop de l’autopista del Maresme C-32).

 

Des de la seva fundació ja fa més de 55 anys per part de Mn. Raimon Canalias, l’escola té com a missió aconseguir l’educació integral de l’alumne mitjançant el desenvolupament harmoniós de les seves facultats.

Oferim un acompanyament  a les famílies en l’educació dels seus fills i les seves filles des de la llar d’infants fins a la finalització de l’educació obligatòria (de 0 a 16 anys).

Del nostre estil educatiu, per cadascuna de les etapes, destaquem:

- A la llar d’infants i educació infantil oferim una atenció acurada, individualitzada i d’estima. Potenciem l’aprenentatge dels hàbits i l’autonomia personal en un espai de descoberta i experimentació, on els nens i les nenes observen, escolten, exploren, manipulen i juguen.

- A l’educació primària utilitzant diferents metodologies de treball individual i cooperatiu l’alumnat aprèn a establir relacions entre el que ja sap i el que va aprenent. Fomentem que es formulin interrogants, cerquin informació i donin respostes competents.

- A l’educació secundària donem les eines necessàries per despertar el gust per continuar aprenent al llarg de la vida, per desenvolupar l’esperit crític i emprenedor que els permeti créixer, madurar i esdevenir persones competents.

 

 

 

 

Projecte educatiu

L’escola actualitza constantment l’acció educativa i es manté oberta interactuant amb el seu entorn (sortides, colònies, crèdits de síntesis). S’apliquen tècniques pedagògiques adequades a les noves demandes de la societat: idiomes, ús d’IPAD, TIC a l’aula, emprenedoria, robòtica, tecnologia...

Com a escola multilingüe, el nostre alumnat adquireix un nivell competencial alt en català, castellà i anglès i un nivell bàsic de francès i alemany. L’anglès és tractat com a primera llengua estrangera amb un horari extens d’exposició a la llengua des de l’educació infantil, amb l’ajut d’auxiliars de conversa nadius, i activitats complementàries i extraescolars, que possibiliten l’obtenció de titulacions oficials de Cambridge (KET, PET, FIRTS CERTIFICATE).

Com a escola vinculada al Conservatori del Liceu, seguim el seu Pla d’Estudis de manera que -en finalitzar la primària- l’alumnat pugui obtenir el Diploma de Nivell Bàsic del Conservatori del Liceu i continuar els estudis musicals.

 

Serveis

Disposem d’una amplia i variada oferta d’activitats extraescolars que complementen l’educació en l’àmbit esportiu, artístic-musical, tecnològic i d’idiomes.

Entre els serveis que oferim a les famílies destaquem la qualitat del nostre servei de menjador, que disposa de cuina pròpia i menús adequats per edats i a necessitats específiques.

Servei d’Escola d’estiu, un espai amb activitats lúdiques, artístiques i esportives combinades amb l’aprenentatge oral de l’anglès.

Servei de transport escolar per facilitar l’arribada al centre des de poblacions properes: Vilassar de Mar, Cabrils, Premià, Mataró, Argentona...

Servei de permanències i d’escola oberta: per tal d’ajudar a les famílies a conciliar l’horari laboral i lectiu, l’oferta d’horari d’atenció als alumnes és de vuit del matí a set de la tarda.