User menu

COL•LEGI CLOSA

El Col·legi Closa és una escola concertada de Barcelona, arrelada a Nou Barris i a Sant Andreu amb més de 40 anys dedicats a l’ensenyament i amb una experiència de més de 3000 alumnes que han passat per les nostres aules.

Tenim el compromís de formar persones  educant en valors com la constància, l’esforç, la responsabilitat, l’esperit de superació, el respecte, el diàleg i els valors ètics perque, en acabar els seus estudis, siguin capaços de fer front als reptes que el món els plantejarà a nivell cultural i tecnològic.

El desenvolupament i la formació integral de l’infant a partir de les seves necessitats a nivell individual i de grup i el seguiment, conjuntament amb les famílies, afavoreixen l’assoliment de les capacitats i habilitats necessàries.

Els canvis legislatius, normatius i de noves tendèncias han estat un repte important per a nosaltres que, amb el principal objectiu de l’educació Integral dels nens i nenes, hem organitzat el nostre Projecte educatiu basat en 6 pilars fonamentals que complementen els coneixements dels infants i els ajuden a créixer globalment.

L’aprenentatge multilingüe no consisteix únicament en aprendre el català, el castellà i la llengua anglesa des dels 3 anys, i després la llengua francesa i el xinès, sinó en treballar l’expressió en tots els seus àmbits.  Que els alumnes, a més d’assolir un bon nivell en les competències lingüístiques previstes en el nostre projecte educatiu d’obtenir els títols oficials de Cambridge, en gaudeixin i realitzin activitats on puguin ser coneixedors de la seva importància i utilitat. El nostre interès és que tots siguin capaços de comunicar-se en diferents llengües i això els faciliti l’accés al món laboral.

La pràctica esportiva juga un paper important dins del nostre Projecte Educatiu ja que ens permet treballar una sèrie de valors i convivència fora de l’entorn de les aules i amb una dinàmica d’aprenentatge totalment diferent.

L’ensenyament i l’aprenentatge ha d’anar d’acord amb el temps actual i les noves tecnologies, per això fomentem les TIC, la utilització de tablets, pissarres digitals, ordinadors amb diferents programes i els tallers de robòtica, com a mitjà d’aprenentatge i d’ajut per als mestres dins l’aula, i com a formació integral en aquest àmbit.

Aspectes com el teatre i l’expressió oral afavoreixen que els alumnes sàpiguen comunicar-se, ja sigui mitjançant una pràctica específica, o més lúdica com ara uns tallers de màgia. La música i la dansa són un altres tipus d’expressió que faciliten la convivència entre els alumnes, tot gaudint-ne.

Totes les nostres sortides culturals ja siguin en el nostre entorn més proper o a l’estranger, estan orientades a complementar els seus coneixements i, al mateix temps, relacionar-se amb els seus companys i mestres en situacions diferentes.

Serveis que oferim:

 • Granja Escola Mas Martorell.
 • Servei d’acollida.
 • Mitja pensió (cuina pròpia).
 • Sortides culturals a la granja escola Mas Martorell (masia pròpia).
 • Intercanvis culturals i d’idiomes.
 • Activitats musicals.
 • Laboratoris.
 • Activitats esportives (bàsquet, judo, defensa personal, patinatge, natació, natació sincronitzada, waterpolo, gimnàstica rítmica, aeròbic, ballet, balls de saló, balls regionals, tenis taula, etc).
 • Tallers de màgia.
 • Tallers de Robòtica.
 • Teatre i expressió oral.
 • Informàtica.

COL•LEGI CLOSA
Emili Roca 22 – Santapau 57   Barcelona 08016
T. 93 349 39 39 - F. 93 351 00 01

www.col-legiclosa.cat

www.lamasiarural.com