User menu

Esportiu i tecnològic: Jaguar E-PACE, el SUV compacte d’altes prestacions

Equipat amb l’últim en connectivitat i solucions funcionals és perfecte per a les famílies modernes

Silueta coupé, rendiment esportiu i l’usabilitat d’un crossover. El  nou Jaguar E-PACE és el primer SUV compacte de la marca que podràs trobar a Texauto. La seva carta de presentació: cinc places, tracció a les quatre rodes, extremadament espaiós i amb la funcionalitat precisa per al dia a dia. Una combinació única de disseny, agilitat i dinamisme, també per a les famílies.

L’esportiva línia exterior es caracteritza per la distintiva graella de Jaguar, la silueta del perfil del sostre, el disseny de les finestres laterals, volades retallades, elegants llums LED i llandes d’aliatge de 21 polsades, opcionals. A l’interior, amplitud, materials de qualitat i innovadores solucions de connectivitat. El rendiment i seguretat, inherents a la marca, completen aquesta experiència exclusiva de conducció.  

 

Un habitacle de primera, dissenyat per a la comoditat

L’E-PACE exhibeix un interior inspirat en els esportius i on destaca l’ús de materials premium i un lloc de conducció envolupant que permet que el conductor tingui a l’abast de la mà el selector de marxes SportShift. La distància de 2.681 mm entre eixos concedeix gran amplitud a l’espai dels passatgers, distribuït còmodament per a cinc; mentre que l’arquitectura Integral Link de la suspensió posterior fa el mateix amb el maleter, de 557 litres de capacitat. L’estructura del xassís d’aquest compacte aprofita al màxim l’espai sense sacrificar ni la dinàmica ni la comoditat de conducció.

Caràcter esportiu segellat per Jaguar

Configurable Dynamics permet al conductor realitzar ajustaments individuals a l’accelerador, la transmissió automàtica, la direcció i, fins i tot, al sistema de suspensió Adaptive Dynamics, que detecta les accions del conductor i els moviments de la carrosseria i de les rodes per avançar-se a les càrregues de la suspensió i el xassís. Així, ajusta l’amortiment per millorar el control del balanceig i optimitzar l’agilitat en qualsevol situació. Els motors estan disponibles en diferents versions en gasolina i dièsel Ingenium. El nou motor turbo Ingenium de gasolina 300 CV aconsegueix que l’E-PACE passi de 0 a 100 km/h en 6,4 segons abans d’aconseguir una velocitat màxima, limitada electrònicament, de 243 km/h. Els clients que busquen l’eficiència absoluta poden optar per la versió dièsel Ingenium de 150 CV amb tracció davantera, que té unes emissions de CO2 de 124 g/km. Els que vulguin destacar l’alt rendiment de l’E-PACE tenen la versió R-Dynamic.

El sistema de tracció a les quatre rodes Active Driveline és una primícia tecnològica. Aquesta configuració intel·ligent combina la tracció amb el caràcter inconfusible de la propulsió posterior de la marca, tasca exclusiva dels motors Ingenium de Jaguar Land Rover i que poden combinar-se amb una transmissió automàtica intel·ligent de nou velocitats o una ràpida transmissió manual de sis velocitats.

 

Amb tota la seguretat d’una gran marca

Tant l’estructura com l’arquitectura de la carrosseria estan dissenyades per aconseguir, no solament alts nivells de dinamisme, sinó la seguretat dels passatgers i una experiència de conducció sense estrès.  El Jaguar E-PACE incorpora una nova tecnologia de sensors –que veu tot el que se li escapa al conductor– i un nou sistema d’airbag per a vianants. A més, una càmera estereoscòpica és la base de l’avançat sistema de frenat d’emergència, que també detecta als vianants, i serveix de suport per a altres funcions com l’assistent de canvi involuntari de carril, el reconeixement de senyals de trànsit, el límit de velocitat adaptativa i el monitor de l’estat del conductor. La càmera es combina amb el sistema de direcció assistida elèctrica per oferir la funció d’assistent d’angle mort, que ajuda a reduir el risc de frecs laterals. Per una altra banda, el nou sistema Forward Traffic Detection avisa al conductor quan s’aproximen vehicles en les cruïlles on la visibilitat és limitada i Park Assist dirigeix el compacte fins a entrar als espais d’aparcament en bateria o en línia.

 

Connectivitat total

L’E-PACE presenta una gran varietat d’innovacions tecnològiques per a què la connectivitat sigui encara més útil i fàcil d’utilitzar.  Entre algunes, el sistema d’infoentreteniment Touch Pro –el més avançat de Jaguar, amb pantalla tàctil de 254 mm (10”) de pròxima generació– permet tenir a l’abast les funcions més importants del vehicle en una interacció molt intuïtiva. Aquest SUV és el primer Jaguar que incorpora la tecnologia pròpia HUD Thin-Film Transistor (TFT), una sofisticada pantalla que projecta al parabrisa fins a un 66% més d’informació del vehicle o les indicacions de navegació.