User menu

Compacte esportiu

La tecnologia i esportivitat es donen la mà al Civic d’Honda, un dels compactes més dinàmics i carismàtics del mercat.

Fotos: Honda

Més de 24 milions d’unitats del Civic, al llarg de nou generacions, han situat a aquest vehicle entre els més admirats del seu segment. Quatre dècades de l’automoció han estat testimoni de la seva evolució que ara arriba en total plenitud amb un nou lliurament, el més avançat de la seva brillant història.

 

La instrumentació disposa d’un rellotge central visible a través del volant i una pantalla tàctil de set polzades”

Fidel a la seva identitat, la firma japonesa aposta per una imatge de traços esportius. Els seus 4,52 m de longitud el situen com un dels models més grans del seu segment i permeten disposar d’un gran maleter, de 478 litres.

L’ergonomia interior és un altre dels seus punts forts, en un habitacle que transmet qualitat tant per les seves aconseguits ajustos, com per l’atractiu dels seus materials. Els ocupants del vehicle gaudeixen de grans possibilitats de connectivitat gràcies al sistema Honda Connect amb Apple CarPlay, Android Auto i càrrega de smartphone per inducció.

 

La direcció del nou Civic és precisa i directa, alhora que aporta molta informació al conductor”

El motor quatre cilindres 1.5 de 182 CV proporciona una enèrgica resposta des de baixes revolucions i col·labora a gaudir d’un xassís que genera excel·lents sensacions dinàmiques. El Civic disposa d’una plataforma totalment nova dotada d’un baix centre de gravetat i equipada amb una suspensió del darrere multibraç, molt més efectiva.

Equipa de sèrie el Honda Sensing que inclou avisador de col·lisió frontal, alerta de canvi de carril, control de velocitat adaptatiu, etc”

 

Fotos: Honda

FITXA TÈCNICA

Motor: Gasolina de 1.498 cc.

Potència: 182 CV a 6.000 rpm.

Par màxim: 220 Nm.

Canvi: Automàtic CVT.

Acceleració: De 0 a 100 km / h en 8,5 segons.

Consum mitjà: 6,1 litres als 100 / km.

Longitud / Amplada / Alçada: 4.518 / 1.799 / 1.434 mm.

Distància entre eixos: 2.697 mm.

Frens: Discos ventilats davant i discos darrere.

Suspensions: McPherson del / paral deformables