User menu

Un hotel conceptual modern a Platja d'Aro

Cosmopolita Hotel Boutique, un projecte conceptual modern dut a terme per reconeguts dissenyadors, se situa al popular centre turístic de Platja d’Aro, a la Costa Brava. Disposa de 62 confortables habitacions de clar estil minimalista en matisos grisos, blancs i daurats. Els detalls de decoració els proporcionen relaxants i lluminosos efectes combinats amb flors, moqueta actual i una estudiada il·luminació.

Les habitacions de Cosmopolita Hotel Boutique estan dissenyades per oferir la major funcionalitat i el benestar als seus clients. Totes compten amb un ampli i còmode bany, TV per satèl·lit, internet amb Wi-Fi, aire condicionat, telèfon, caixa de seguretat i minibar.

Els clients podran gaudir de vistes panoràmiques sobre el paisatge marítim i assaborir còctels originals en combinació amb ostres al bar a l’aire lliure al costat de la piscina, al la terrassa superior, al costat de la piscina.

El restaurant Cosmo Beach, situat a la planta baixa de l’hotel, a peu de platja, s’especialitza en cuina tradicional catalana i de fusió. L’acollidor saló del restaurant és un lloc ideal per celebrar tot tipus d’ocasions. A més, es pot passar un moment relaxant a la terrassa de Cosmo Beach Lounge. on els oferiran un ampli menú de pipes d’aigua, còctels originals i tapes.

Entre els serveis de Cosmopolita Hotel Boutique cal destacar la disponibilitat de lloguer de bicicletes (sense cost) o automòbils, transfers des / cap a qualsevol aeroport a preus especials.

Reserveu la vostra habitació i sentiu la magnífica combinació del disseny i exclusivitat dels detalls minimalistes en tot Cosmopolita Hotel Boutique.

Els clients podran gaudir de vistes panoràmiques sobre el paisatge marítim i assaborir còctels originals amb ostres

Esport… i relax

Per als amants de l’esport, Cosmpolita Hotel Boutique compta ambb un gimnàs situat al la terrassa superior de l’hotel els permetrà fer exercici amb una espectacular vista al mar.

I després de l’exercic físic, un merescut momento de descans: El centre Spa de l’hotel ofereix una àmplia selecció de serveis per al relax i cura en les cabines de massatge i cosmètica. A disposició del client es troben diferents tipus de massatge, sauna, sauna de vapor, piscina amb hidromassatge i relaxants gandules tèrmiques.