User menu

Ferran Altés, de Mas Gelat

“Partim sempre d’un producte de gran qualitat”

El producte és el gran protagonista de la cuina de Mas Gelat, a Sant Feliu de Buixalleu. En paraules de Ferran Altés, “partim sempre d’un producte de gran qualitat i de temporada per elaborar els nostres plats, ja que per nosaltres té una gran importància triar sempre la matèria prima idònia per a cada elaboració”. Cuina catalana de base tradicional a partir de productes de qualitat i de temporada en un entorn natural als peus del Montseny. Així és el Mas Gelat.

A més del menjar en sí, com explica Ferran Altés, “una altra de les bases de Mas Gelat és que cada plat es comença a fer quan es demana per part del comensal i no pas abans, per garantir també el millor resultat”. Al respecte, afegeix, “això requereix una mica més de temps però val la pena”.

La seva dona és la xef encarregada de la cuina de Mas Gelat, Maria Teresa Colomé, una “cuinera molt polivalent i que es caracteritza pel seu gran coneixement i respecte cap a la gastronomia tradicional catalana”, explica. Partint de la seva àmplia experiència als fogons, resulten plats com el turbot amb all i oli de plàncton i esferes de cítrics, el caneló cruixent amb bolets o la cua de bou. D’altres especialitats són els arrossos, el civet de cérvol acabat al forn amb formatge blau o l’amanida de llagostins embolcallats amb fideus grecs.

Menú i una extensa carta

A Mas Gelat, els migdies de dimecres, dijous i divendres hi ha disponible un menú de 12,5 euros i el de executiu a 20 euros, mentre que el dissabte els comensals poden escollir entre una carta curta per un preu de 25 euros. Els diumenges també es pot dinar a la carta, que compta amb uns setanta plats, per un preu aproximat de 39 euros.

“Un altre dels nostres valors diferencials és que els divendres i dissabtes al vespre obrim la Vermuteria, ideal per passar una nit a la fresca al nostre porxo amb tapes i copes, ja sigui per trobades familiars, sopars romàntics en parella o bé un animat àpat entre amics”, afegeix.

 

On és el Mas Gelat?
Carretera d’Arbúcies a Hostalric, km1
A 6km d’Hostalric direcció Arbúcies
A 6 km d’Arbúcies direcció Hostalric
A 1km de la cruïlla de Breda
Horaris
Dimecres i dijous al migdia.
Divendres i dissabte obert al migdia i vespre (de maig a octubre).
Diumenges al migdia.

www.masgelat.cat

info@masgelat.cat