User menu

Helena Jornet, gerent d’Helena Jornet Finques

“Oferim gran varietat de propietats per trobar la vivenda dels seus somnis a la Costa Brava”

Des de 1989, l’Helena Jornet es dedica al món immobiliari a Sant Feliu de Guíxols. L’empresa que gestiona, i que porta el seu nom, està especialitzada en la compravenda i lloguer de béns immobles, administració de finques, de comunitats i assegurances a la Costa Brava. Una de les claus de l'expansió experimentada per Helena Jornet Finques en els últims anys ha estat el seu equip de professionals, format i qualificat en diferents àmbits. "Tenim un equip molt implicat i gràcies a ell apostem per seguir creixent com a empresa en els pròxims anys", explica l’Helena Jornet.

-Què caracteritza les propietats que venen?
Estem especialitzats en la venda de propietats de qualitat amb una excel·lent ubicació a la Costa Brava. Oferim una amplia varietat de masies, apartaments amb vistes al mar, cases de poble, pisos per tot l’any... sempre amb l’objectiu de que el client trobi la vivenda dels seus somnis. Ens hem centrat en el client internacional, que arriba a aquesta zona atret per les seves precioses cales, el clima mediterrani, la seva tranquil·litat, la gastronomia capdavantera i les bones comunicacions amb Barcelona i França. De fet, sempre diem que gràcies als clients valorem i estimem més la zona on vivim.

-Quins altres serveis ofereixen?
Diversificar la nostra cartera de serveis ha estat clau per ampliar també la nostra clientela i expandir-nos com a empresa. A més del lloguer i la compravenda de propietats, oferim el servei d'administració de comunitats d'edificis i també estem especialitzats en la venda d'immobles de banc a la zona de l'Empordà, així com en assegurances de tot tipus a través de Catalana Occident. Sempre hem procurat que els nostres clients tinguin coberts tots els serveis que puguin necessitar per a la seva major comoditat.

Fidelització del client

“Hem aconseguit que els nostres clients es sentin còmodes amb nosaltres oferint-los serveis bàsics per a ells com ajudar-los en els tràmits jurídics de compra o a obrir un compte bancari, o fins i tot proporcionar informació sobre on escolaritzar els seus fills". L’Helena Jornet explica així la clau de perquè fidelitzen als seus clients. "A partir d'aquí ens adaptem a tot allò que necessitin. Per exemple, en cas de no venir tan sovint per la zona els oferim l’opció de rendibilitzar la seva propietat llogant-la per temporada, encarregar-nos del seu control i manteniment durant tot l’any o custodiar les seves claus", explica o custodiar les seves claus", explica.

 

Diversificar la nostra cartera de serveis ha estat clau per expandir-nos com a empresa”

Passeig del Mar, 25. Tel. 972 32 16 56
Passeig del Guíxols 3. Tel. 972 32 54 96
Avinguda Monestir 24. Tel. 672 69 19 89
www.helenajornet.com