User menu

Alencar Dolç i Selva, director de Dolç Blanch

DOLÇ BLANCH

“Gent del territori, formada i capacitada per donar garanties de fidelització, solvència i seriositat”

Alencar Dolç i Selva és segona generació a la direcció de Dolç Blanch, agència de servei immobiliari integral fundada fa 35 anys a Alp. Diplomat en ciències empresarials i llicenciat en comerç internacional amb una experiència en el sector de la consultoria internacional en països com Itàlia, Anglaterra i els Estats Units, actualment també és soci fundador d’altres dos projectes empresarials.

-Dolç Blanch té una trajectòria de gairebé 40 anys; quina és la clau per consolidar un negoci i seguir fidelitzant clients?
L’Agència Immobiliària Immobiliària Dolç Blanch va ser fundada per Josep M. Dolç i Arnau i Manel Blanch i Ródenas l’any 1978 amb l’ànim de professionalitzar els serveis immobiliaris, en una comarca on les previsions de creixement immobiliari enfilaven un camí molt moderat. Van iniciar el seu projecte capaços d’identificar la necessitat d’oferir un servei rigorós en tots els seus àmbits d’actuació. Gent del territori, formada i capacitada per donar garanties de fidelització, solvència i seriositat.

-Vostès diuen que són la primera consultoria immobiliària de la Cerdanya. Quins són els seus valors diferencials?
Aquesta dilatada trajectòria dóna més sentit a la forma de treballar i conèixer el territori. Som gent que coneix a la perfecció la vall, som una empresa amb caràcter identitari i amb un model propi de gestió i de negoci, no som una franquícia o una marca forània, la nostra clau és el nostre coneixement profund del nostre producte i de la nostra comarca, per poder oferir el millor servei i professionalitat.
Aquest és un món que es basa en la confiança i en el rigor, però malauradament no és un àmbit exempt de casos que han malmès la imatge dels professionals del sector per tant el nostre model de negoci es basa en rigorosos mètodes de control perquè els nostres clients tinguin tota la informació al dia i puguin contrastar la solvència i la confiança que vénen dipositant des de fa 38 anys en la nostra agència Dolç Blanch.

El nostre model de negoci es basa en rigorosos mètodes de control perquè els nostres clients tinguin tota la informació al dia i puguin contrastar la solvència i la confiança que venen dipositant des de fa 38 anys en la nostra agència Dolç Blanch.”

-A més de serveis immobiliaris, també ofereixen assegurances. Estan especialitzats en aquest tipus de servei?
La nostra filosofia empresarial és clara: no administrem propietats que no coneixem. Fem una tasca de treball de camp molt important on gran part de la nostra feina és fora de l’oficina. Dolç Blanch ven immobles i administra la venda oferint un servei integral de màxima qualitat tant pel propietari de l’immoble com pel comprador interessat. Fem un seguiment a posteriori de la signatura de l’operació de compravenda resolent qualsevol incidència que pugui sorgir, aportant el coneixement i assessorament que els clients puguin necessitar tant en àmbits legals, impositius com d’acompanyament.

-Quins són els principals atractius d’Alp per inversors i particulars interessats en adquirir una propietat immobiliària (inversió, habitatge, lloguer, compra…)?
En els lloguers oferim un ampli ventall d’immobles, garantint als nostres arrendadors com arrendataris la tranquil·litat de que compten amb un equip humà. Tots aquests serveis que formen el nostre model de negoci, conformen un cercle virtuós de productes que garanteixen la transmissió dels nostres valors i confiança màxima als nostres clients.
La nostra trajectòria en aquest àmbit durant tots aquests anys ens ha aportat un gran coneixement sobre els possibles riscos als que estan exposats i les solucions que ofereix el sector assegurador a les necessitats reals dels nostres clients. Som agents d’una gran companyia asseguradora, comptem amb una cartera de clients molt consolidada que ens permet garantir el millor servei i oferir la màxima tranquil·litat davant imprevistos que es poden donar, i una capacitat de resposta en la gestió i resolució dels sinistres satisfactòria amb la màxima celeritat.

-Ha afectat la crisi al sector immobiliari a la Cerdanya? Com han sobreviscut durant aquests anys?
És sabut que aquesta crisi ha estat especialment dura amb el sector. Actualment els mercats estan en una fase d’estabilitat. Dins d’aquesta situació Dolç Blanch identifica el moment actual com una oportunitat per als clients que vulguin comprar. Depenent sempre de la zona: a la Cerdanya estem parlant de preus que poden rondar un 40% més baixos respecte al 2007. Dolç Blanch ha sabut sobreposar-se a la crisi mitjançant un elaborat procés de fidelització amb un objectiu prioritari, cercar la reducció de costos i la màxima rendibilitat pels nostres clients.

-Expliqui’ns quins són els projectes de Dolç Blanch més immediats.
Dolç Blanch està contínuament destinant els seus recursos en millorar la interacció amb els seus clients donada l’oportunitat que ofereixen les noves tecnologies. Hi ha projectes per assolir una fluida comunicació per exemple en temes com les comunicacions amb els propietaris d’una comunitat o bé agilitzar les formalitats que impliquen una operació de compravenda, són projectes que estem desenvolupant i anirem implementant pas a pas.
Dolç Blanch ha seguit creixent aquests últims anys, s’ha apostat per un canvi d’imatge corporativa, invertint en noves tecnologies i incrementant el personal per donar resposta més ràpida i personalitzada.

Tel. 972 89 03 80
www.dolsblanch.com

La nostra filosofia empresarial és clara, no administrem propietats que no coneixem”

La firma

Avui el model de negoci de Dolç Blanch té cinc pilars bàsics que la defineixen: Administració de la Propietat Horitzontal (Urbanitzacions i Comunitats de Propietaris), Administració de la Propietat Vertical (Lloguers), Agents de la Propietat Immobiliària (API), Agència d’Assegurances i Administració de Patrimonis i Gestions Immobiliàries. L’equip de treball està format per vuit professionals, els quals compleixen unes funcions molt focalitzades a donar el millor servei especialitzat d’acord amb l’estratègia i estructura principal del nostre negoci.