User menu

Carme Sánchez, responsable d’Almacenes Julián Sánchez de Girona

50 anys d’una empresa familiar a les comarques gironines

Fundada per Julián Sánchez, l’empresa gironina Almacenes J. Sánchez compta amb una llarga trajectòria com a especialista en el sector de la roba de la llar; una oferta que s’ha ampliat cap al descans i la moda. En total tenen quatre botigues ubicades a Figueres i Girona. A més, també, la proximitat que dona d’assisténcia als mercats setmanals de Girona, Figueres, Olot, Banyoles i Salt.

-Quina és la història de les botigues?
Amb només 14 anys, el meu pare Julián Sanchez va començar a vendre robar de la llar i dècades més tard, els seus fills, és a dir, jo mateixa i el meu germà Julián, estem al campdavant del negoci familiar juntament amb Esther Carilla.
Avui en dia, Almacenes J. Sánchez compta amb una extensa oferta de roba de la llar, amb productes com llençols, edredons, fundes nórdiques, farcits sintètics i ploma, mantes, cortines, tendals, mosquiteres… A partir d’aquí vam manar ampliant la nostra oferta amb articles de moda i actualmente amb marques de referencia com Replay, Pepe Jeans, Antony Morato, Diesel, Salsa Jeans; sense oblidar marques més “casuals” per a tots els públics.

-Com definiría l’empresa? Quins valor hi predominen?
La millor definició que ens descriu és “atenció personalitzada i treball com abans”. Ens agrada parlar amb els nostres clients, de les seves necessitats i poder-los ajudar per què la seva compra sigui satisfactòria. Amb bons consells i assessorament fem que el resultat de la nostra feina i la seva compra sigui excel·lent.

-Quins avantatges trobarem si confiem amb Almacenes J. Sánchez?
Assessorament, consells, información sobre els productes, confiança, responsabilitat, rapidesa, compromís, solucions i sobretot els ajudem amb el servei d’anar a prendre mides a casa seva, confecció de les cortines, muntantge i/o transport dels articles de gran volum.

-Per quin públic va dirigit els seus serveis?
Els nostres serveis van dirigits a tot el públic en general. a més a més, també tot l’àmbit de l’hostelèria, des de grans hotels a cases rurals, càmpings, restaurants, on també podem oferir tot el textil, mobiliari i decoració d’establiments. Oferim també serveis a ajuntaments, escoles, empreses…
També tenim com a clients i els hi oferim un gran assessorament a despatxos d’Arquitectura i Disseny d’interiors i Exteriors, on treballem colze a colze, per aconseguir que les seves cases o ambients gaudeixin dels millors productes del mercat.

Història d’una empresa
Julián Sánchez, va crear l’empresa ara fa 50 anys. Al principi, anava de poble en poble, en el mercats setmanals, oferint els seus productes i mica en mica, es va posicionar com a referent a la província en el sector del Textil de la Llar.
Amb empenta i molt d’esforç va obrir botigues, primer a Girona, i més endavant a Figueres, on el nom de Julian Sánchez ja era conegut entre el públic en general i en el sector de l’hostaleria de la província.
Amb els anys s’han afegit al Grup Alm J. Sánchez, dues botigues de gran pes i professionalitat, a Salt, darrera d’Espai Gironès i la nostra botiga Bed’s, també a Girona on oferim la millor selecció en matalassos i confort per el nostre llit.

Una nova web i compra online
Els nous hàbits dels compradors i dels nostres clients han influenciat molt en la nova aposta de l’empresa.
Les compres virtuals seran possibles, en breu, a la nostra botiga ONLINE, on oferirem tot el nostre producte físic de les nostres botigues com ara articles tèxtils, de la llar, llençols, fundes nòrdiques, farcits sintètics o de ploma, tovalloles, matalassos, articles de decoració,...
I un apartat molt important dedicat a Hosteleria, on el clients podran comprar tot el necessari per els seus establiments a un preu reduït per quantitats.
Ara mateix oferim a la plataforma Amazon més de 750 productes per a la venda a tota la Península, on hem rebut una gran acollida i arribat a clients de tot Espanya.

Girona
Ctra. de Santa Eugènia, 118
Telf: 972 238 016
almgirona@almjsanchez.com

Girona (darrera Espai Gironès)
Pla de Salt 12-14
Telf: 972 240 327
almsalt@almjsanchez.com

Bed’s Girona
Carretera Santa Eugènia, 79 Telf: 972 245 200
bedsgirona@tiendasbeds.es

Figueres
Avda. Salvador Dalí, 10
Telf: 972 511 588
alm@almjsanchez.com

www.almjsanchez.com