User menu

Dr. Narcís Vidal, Clínica Dental Vidal

“30 anys al servei de l’odontologia a l’Empordà”

Amb 30 anys de trajectòria, Clínica Dental Vidal és una de les que te més història de tot l’Empordà. L’any 1986 el Dr. Narcís Vidal va inagurar la consulta de Torroella de Montgrí. Posteriorment, l’any 2005 es va inagurar la consulta de l’Escala, amb l’objectiu d’oferir un servei integral d’odontologia de qualitat a l’Empordà. Lluny de frenar-se, actualment afronten un relleu generacional on combinen experiència amb noves tecnologies, i la incorporació d’especialistes en diferents àrees com l’ortodòncia, la periodòncia i la implantologia, adaptant-se a les demandes i tendències actuals.

-Dr Vidal, què ens diria de la seva professió com a odontòleg?
Dr. Narcís Vidal: La salut bucodental té un paper important en la salut general de les persones, i sinó es cuida té implicacions significatives sobre les enfermetats cardiovasculars, diabetis, càncer i, en definitiva, afecta directament a la qualitat de vida de les persones.
Totes aquestes implicacions i el contacta humà amb el pacient fan que sigui fàcil mantenir una alta motivació.

- Creuen que la gent està més concienciada sobre la importancia d’una bona higiene dental respecte fa uns anys?
N.V: S’ha fet un esforç pedagògic important per part dels professionals. La gent està ben informada però costa canviar alguns hàbits. Segons la SEPA, un 43,1% dels nens espanyols es raspallen les dents menys temps del recomenat pels experts. És fonamental una revisió buco-dental anual per prevenir i evi¬tar complicacións posteriors.

-Han canviat les necessitats dels pacients en els darrers anys?
Dra. Laura Vidal: Darrerament hem detectat un augment de demanda de tractaments amb motivació estètica, com seria la ortodòncia, blanquejaments i la implantologia amb càrrega de pròtesis immediata. Les noves tecnologies ens estàn obrint nous horitzons i possibilitats.

-Aquest abril la clínica va celebrar els seus 30 anys d’història. Com han arribat fins aquí? Què suposa aquest èxit?
L.V: Gràcies a la confiança que els pacients han dipositat en nosaltres. També per la professionalitat i entrega del nostra equip humà que intenta trobar sempre la millor solució per cada persona. Esperem continuar gaudint d’amdues coses durant molt temps.

 

www.vidal-dental.com