User menu

Ecològic fa 25 anys que promou el reciclatge amb l’objectiu de garantir la sostenibilitat

Vetllar per la bona gestió dels residus a les organitzacions empresarials contribueix a preservar els espais naturals i projecta una imatge de compromís social amb el medi ambient.

Ecològic és una empresa pionera al sector del reciclatge de paper i altres materials que compta amb 25 anys d’experiència al servei de les necessitats de les organitzacions empresarials que li confien la gestió dels seus residus. Amb presència a Catalunya, Madrid i el País Basc, compta amb una flota de 20 vehicles que permeten oferir una prestació de qualitat.

Ecològic neix per cobrir la responsabilitat que tenim com a societat de reutilitzar les deixalles que generem i té com a missió “oferir un servei professional de recollida, destrucció i reciclatge dels residus garantint una gestió segura i eficaç a un preu competitiu”.

Les organitzacions empresarials tenen cada vegada més integrat el compromís de reciclar allò que generen derivat de la seva activitat. Materials diversos com ara el paper, el cartró, els derivats del plàstic, metalls, fustes, deixalles electròniques i altres, requereixen ser tractats correctament per a garantir que el seu destí és el reciclatge.

Reciclar a la seva empresa és fàcil,  econòmic i segur amb Ecològic

A través de la instal·lació dels vistosos contenidors d’Ecològic, la seva empresa gaudirà d’un servei continu de buidatge dels mateixos per destinar al reciclatge el paper, cartró i materials varis que generi. De tot el material que Ecològic recull selectivament i transporta per al seu reciclatge, l’empresa emet un certificat de garantia conforme el mateix s’ha destruït de forma adequada acomplint amb la normativa de transport i tractament de residus així com la de protecció de dades (LOPD). 

La seva empresa pot marcar una diferència i començar a reciclar. Truqui’ns al telèfon 902 222 340 o visiti el nostre lloc web: www.ecologicrecicla.com  

Destrucció de la documentació confidencial en suport paper i digital

Ecològic garanteix la màxima protecció de la documentació confidencial que recull i destina al reciclatge, acomplint amb els estàndards de la normativa vigent. A través de la instal·lació del contenidor d’Ecològic, l’empresa client podrà monitoritzar la destrucció en directe de la documentació confidencial recollida gràcies a les càmeres de seguretat.

La solució de recollida, destrucció i reciclatge que dedueix dels seus tributs

Ecològic ofereix un sistema senzill i personalitzat que permet a les empreses de tots els sectors despreocupar-se de gestionar el paper i altres residus que generen, facilitant-les gaudir d’una bonificació a descomptar de la taxa anual d’escombraries i la deducció de la despesa del seu impost de societats.

El compromís d’Ecològic

Fa 25 anys que a Ecològic estan compromesos en oferir un servei eficaç i professional per a afavorir el reciclatge, tal i com ens confirma la direcció de la companyia, “promovem la importància de reciclar el paper i el cartró que generem per disminuir l’impacte en els espais naturals; perquè minimitzar l’ús de fusta, per produir el paper que utilitzem, està al nostre abast”.

El sector empresarial, com a motor econòmic i social, té un paper rellevant en el foment de pràctiques responsables i respectuoses amb el medi ambient. Reciclar els residus que generem per garantir la preservació dels recursos naturals i per assegurar la sostenibilitat per a les generacions futures, és una necessitat. Ecològic acompanya a les organitzacions empresarials a cobrir aquesta necessitat reciclant els seus residus de forma segura i econòmica.

www.ecologicrecicla.com