User menu

Eduard Vidal, gerent de Kit’s

Kit’s

“La manera de dissenyar espais ha canviat”

Kit’s va començar fa 30 anys amb un botiga de mobles a Manlleu, però la demanda dels clients, els canvis en el sector i les inquietuds personals van fer que l’Eduard Vidal decidís deixar de ser un venedor de mobles per esdevenir un dissenyador d’espais. Ara, al costat de l’Enric Martí, dirigeixen un grup d’empreses que ofereix obres integrals i que s’ocupa de gestionar tot el procés.

-Què us diferencia de la competència?

El que ens diferencia és que tenim l’estructura per dur a terme l’execució i la direcció d’obres. Confeccionem els pressupostos segons els projectes, gestionem el procés de construcció de principi a fi, contractem els industrials necessaris, comparant els diferents pressupostos per a obtenir els millors preus i la millor qualitat pels nostres clients. Planifiquem l’obra per complir amb els terminis, certifiquem la qualitat dels materials i el control del pressupost. Tot això ens permet ser els únics interlocutors durant el procés de l’obra, assumim la responsabilitat de la feina. L’objectiu principal és que els nostres clients s’estalviïn tots els problemes que comporta fer una reforma, una obra o una rehabilitació: gestionar totes les feines, legalitzacions, aspectes formals i estètics, certificacions, parlar amb els professionals, complir amb els terminis d’entrega...

-En quins àmbits treballeu?

Al marge de fer projectes “clau en mà”, comptem amb un equip de professionals especialitzat que coneixen les darreres tendències en mobiliari per a la llar i l’oficina. Som un equip que es dedica al disseny d’interiors, format per interioristes i arquitectes encarregats de desenvolupar projectes bàsics, executius, càlculs estructurals i gestió de llicències. I també tenim un equip d’especialistes en cuines i banys; som distribuïdors de la marca Santos.

-Hi ha “respecte” a l’hora de fer obres a casa, ens dóna la sensació que mai s’acaben...

En som conscients i, per això, ens hem especialitzat en eliminar les preocupacions als nostres clients. És cert que les obres afecten en el dia a dia de les famílies, però amb la nostra experiència d’anys aconseguim que l’impacte sigui mínim i que sempre es compleixin els terminis.

-Cóm ha evolucionat el disseny d’interiors i el sector del moble en general?

Ara som en un moment en el qual s’imposa l’estil vintage, materials nobles i espais més naturals, especialment en ambients comercials. Pel que fa al mobiliari, s’han produït molts canvis en els darrers anys. La tendència, com en d’altres sectors, és el self service, amb la finalitat de reduir costos; però no és el sistema que volem nosaltres, a Kit's prioritzem l’atenció personalitzada i professional, en la qual cada dia hi creiem més per un sector de públic en concret. D’aquí la idea de crear un showroom de 400m² en lloc d’una botiga convencional de mobles, volem mostrar tot el que es pot fer a partir d’un projecte. Hem passat de ser venedors de mobles a venedors d’espais.

Què és Kit’s avui? 30 anys d’experiència

Un equip multidisciplinari i diferents àrees formen l’actiu principal de Kit’s. L’organització interna de l’empresa, formada a partir d’equips especialitzats, els permet un tracte directe i proper i realitzar des d’obres en espais reduïts, como la cuina o el bany, fins a projectes integrals d’habitatges, oficines o espais comercials.

Al marge del showroom, disposen d’un estudi de 200 m² on es desenvolupen els projectes i es gestionen els tràmits administratius, així com un magatzem regulador de 1.000 m² amb un equip d’instal·ladors que s’encarreguen de fer els muntatges a casa del client.